Gerçekleri tarih yazar, tarihleri...

Trabzonspor 28 yıl önce 14 Eylül’de Avni Aker Stadyumunda İnter’i ağırladı ve bu akşam tarih yine 14 Eylül ve Trabzonspor İnter’i yine 1-0 yendi.Trabzonspor’un saat 21.45’te başlayan maçında Celustka’nın golüyle skor 1-0 oldu. Maçın yıldız futbolcuları ar

Gerçekleri tarih yazar, tarihleri...

Trabzonspor 28 yıl önce 14 Eylül’de Avni Aker Stadyumunda İnter’i ağırladı ve bu akşam tarih yine 14 Eylül ve Trabzonspor İnter’i yine 1-0 yendi.

Trabzonspor’un saat 21.45’te başlayan maçında Celustka’nın golüyle skor 1-0 oldu. Maçın yıldız futbolcuları arasında ilk sırayı Tolga Zengin alırken, Colman, Celustka, Zokora, Halil Altıntop ve yeni transfer Vittek maçın öne çıkan isimleriydi. Ayrıca yerine yapılan oyuncu değişiklikleri de Trabzon'u başarıya taşıyan adımlardan biri oldu.

TRABZON İNLİYOR

Trabzonsporlu futbolcular, taraftarların bugün sabah saatlerinde başlayan coşkusunu bu geceki maçla taçlandırdılar. Temiz futbolla Trabzonspor Şampiyonlar Liginde alnının akıyla futbolunu konuşturdu. Trabzon sokakları ise taraftarların coşkusuyla Bordoooo- Maviii şeklinde inliyor.

Yalnız taraftarların sevinçlerini silahlarla değil, alkışlarla göstermesi temenni ediyoruz.

Ve söylenecek tek söz GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHLERİ TRABZONSPOR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor