Fikir TÜFAD'tan icraat başkan'dan

Beşirli ve Maşatlık semt sahaları Trabzon belediye başkanı tarafından ışıklandırılıyor.TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ve yönetim kurulu bugün Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ziyaret ederek Trabzon’daki sahaların ışıklandırıl

Fikir TÜFAD'tan icraat başkan'dan

Beşirli ve Maşatlık semt sahaları Trabzon belediye başkanı tarafından ışıklandırılıyor.

TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ve yönetim kurulu bugün Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ziyaret ederek Trabzon’daki sahaların ışıklandırılacağı müjdesini aldı.

Trabzon TÜFAD Şubesi yönetim kurulu Akçaabat Söğütlü, Boztepe, Beşirli ve Maşatlık sahalarının ışıklandırılması için Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek; “Trabzon’da 4000’in üzerinde çocuk ve gençlerden oluşup futbol oynayan büyük bir potansiyelin olduğunu ancak bu potansiyelin hafta içi ve hafta sonu okul ve dershanede öğretim gördüğünü ve futbolla ilgili eğitimlerini yapamadıklarından dolayı futbol antrenmanlarının Avrupa’da olduğu gibi gece idman yapmak zorunluluğunu ifade ederek sahaların ışıklandırılmasının kaçınılmaz olduğunu şahsına daha önceden de iletmişti.

Bugün Belediye Başkanını makamında ziyaret eden TÜFAD heyetine Başkan Gümrükçüoğlu kendisinin TÜFAD Şubesi’ne vermiş olduğu sözleri asla unutmadığını ifade ederek “Olimpiyatlar, şehrin yapılanmasındaki projeler ile büyük bir yoğunluk yaşadığını bu nedenle ışıklandırma projesini biraz geciktiğini, bu projeye belediye olarak da çocuklarımızın ve gençlerimizin okul ve futbol eğitimlerini aksatmadan yürütebilmeleri için çok önem vermekteyiz. Ancak Boztepe ve Akçaabat Söğütlü Sahasının Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olması nedeniyle bu sahaların ışıklandırılması için Spor Bakanımız ile görüşeceğiz. Trabzon Belediyemiz tarafından geçmiş yıllarda yapılan Beşirli ve Maşatlık Sahaları ışıklandırma projelerini ve maliyet analizlerini başlatmış durumdayız. Büyük bir aksilik olmazsa bu iki sahamızı Trabzon Belediyesi olarak ışıklandıracağız. Bu konuda şahsınızın aracılığı ile tüm TÜFAD Futbol Antrenör Ailesine böyle bir projeyi üreterek bizlere bu projeyi yapma imkanı sağladıklarından dolayı teşekkür ederim. Bu şehirde şehrin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı tüm spor kamuoyu ile paylaşmak isterim” dedi.

Bu arada TÜFAD Trabzon Şubesi yönetimi adına Başkan Balaban Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu 12 Eylül 2011 tarihinde başlayacak olan TFF C Futbol Antrenör Kursunun açılış törenine de davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor