Fenerbahçe düşerse Ziegler yolcu

Fenerbahçe, İtalya'nın Juventus takımında forma giyen Reto Ziegler'in kiralık olarak transferi için kendisi ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma

Fenerbahçe düşerse Ziegler yolcu

Fenerbahçe, İtalya'nın Juventus takımında forma giyen Reto Ziegler'in kiralık olarak transferi için kendisi ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, Juventus'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 600 bin euro, 25 yaşındaki İsviçreli sol beke ise tamamı garanti olmak üzere 2 milyon euro ödeneceği bildirildi.

800 bin euro fazlaya

Sampdoria geçen sezon sonunda küme düşünce sözleşmesinin de bitmesiyle bedelsiz olarak Juventus'a geçen ve hiç maç yapmadan Fenerbahçe'ye transfer olan Ziegler, Çizme ekibiyle yıllık 1.2 milyon euro karşılığında sözleşme yapmıştı. 800 bin euro fazlasına Fenerbahçe'ye gelen Ziegler'in tek şartı bu olmamış. Ziegler, Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde Bank Asya 1. Lig'de oynamama ve devre arasında Juventus'a dönüş garantisi almış.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler