Fatih'e Milli Takım hocası sorusu

Geçen hafta kaybettikleri 2 puan ve bu hafta kaybettikleri 3 puan ile şampiyonluk yarışından uzaklaştıklarını belirten Fatih Tekke, "Bundan sonra Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için son üç maçımızı kesin almak zorundayız" dedi. Türkiye'nin Dünya Kupası'nda ol

Fatih'e Milli Takım hocası sorusu
Geçen hafta kaybettikleri 2 puan ve bu hafta kaybettikleri 3 puan ile şampiyonluk yarışından uzaklaştıklarını belirten Fatih Tekke, "Bundan sonra Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için son üç maçımızı kesin almak zorundayız" dedi.

Türkiye'nin Dünya Kupası'nda olması gerektiğini belirten Tekke, "Çok üzücü bir durum. Özellikle bu gruptan çıkması gerekiyordu, ama olmadı. Yapacak bir şey yok" diyerek, Milli Takım'ın başına kimin geçmesi gerektiği sorusunu ise cevaplamaktan kaçındı.

Fatih Tekke, son haftalarda formunun zirvesinde olan Gökdeniz içinse şöyle konuştu:

"Gökdeniz geldiğinden bu yana iyi oynuyor. Tabii Türkiye'de Barcelona'ya gol attıktan sonra konuşmaya başladılar ki Barcelona maçında da çok kötü oynadılar. Türkiye'de biliyorsunuz bizim insanımız bazı şeyleri çok abartıyor, bazı şeyleri de görmek istediği gibi görüyor. Ama neticesinde Gökdeniz burada bayağı başarılı."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler