Efsane Maradona'ya büyük şok!

Dünya futbolunun bir dönemine damga vurmuş olan Arjantinli Diego Armando Maradona'nın annesi Dalma Salvadora Franco hayata gözlerini yumdu.Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Diego Armando Maradona'nın annesi Arjantinlilerin Do

Efsane Maradona'ya büyük şok!

Dünya futbolunun bir dönemine damga vurmuş olan Arjantinli Diego Armando Maradona'nın annesi Dalma Salvadora Franco hayata gözlerini yumdu.

Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Diego Armando Maradona'nın annesi Arjantinlilerin Doña Tota olarak tanıdıkları Dalma Salvadora Franco, 81 yaşında kalp yetmezliğinden hayata veda etti.

Geçen Ağustos ayında rahatsızlanıp uzun süre yoğun bakımda kalan Doña Tota, durumunun iyiye gitmesi üzerine taburcu edilmişti. Annesine ve kızlarına olan düşkünlüğüyle tanınan Maradona, annesinin yeniden fenalaştığı haberi alır almaz Dubai'den yola çıktı ancak kötü haber 10 numarayı uçakta yakaladı.

Palermo Los Arcos Kliniği'nde kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Doña Tota'nın anısına Independiente Olimpo de Bahia Blanca maçında saygı duruşunda bulunuldu.

Pazar gün oynanacak Boca-Racing maçı öncesi Maradona'nın annesi için özel tören yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor