Cüneyt Çakır, ilk sırada

 Dünyanın en önemli hakem sitesi 'Football Refereeing'in 'Şampiyonlar Ligi finalini kim yönetsin?' anketinde Cüneyt Çakır, ilk sırada bulunuyor. Manchester United-Real Madrid maçında Nani'yi kırmızı kartla oyundan attığı için eleştirilen Cüneyt Çakır, 'Fo

Cüneyt Çakır, ilk sırada

 

Dünyanın en önemli hakem sitesi 'Football Refereeing'in 'Şampiyonlar Ligi finalini kim yönetsin?' anketinde Cüneyt Çakır, ilk sırada bulunuyor.
 
Manchester United-Real Madrid maçında Nani'yi kırmızı kartla oyundan attığı için eleştirilen Cüneyt Çakır, 'Football Refereeing' internet sitesine göre Şampiyonlar Ligi finalini yönetmeye en yakın isim.
 
BÜYÜK FARK
 
6000'den fazla futbolseverin katıldığı ankette oyların %96'sını alan Çakır, rakiplerine büyük fark attı. Anketteki diğer hakemler ise şunlar; Felix Brych (Almanya), Nicola Rizzoli (İtalya) ve Damir Skomina (Slovenya)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler