Cebelitarık - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye deplasmanda Cebelitarık ile karşılaşacak. Cebelitarık Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar

Cebelitarık - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye, Dünya Kupası yolunda Cebelitarık'ın konuğu olacak. A Milli Futbol Takımı, Cebelitarık ile tarihindeki ilk maçına çıkacak.

Victoria Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Estonya Futbol Federasyonundan hakem Kristo Tohver düdük çalacak. Tohver'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Joonas Jaanovits olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Cebelitarık: Dayle Coeling, Jack Sergeant, John Annesley, Scott Wiseman, James Bosio, Julian Valarino, Roy Chipolina, Ethan Britto, Kian Ronan, Andre Tjay De Barr, Graeme Torilla

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Mert Müldür, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Uçan, Efecan Karaca, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu.

BURAK YILMAZ CEZALI

A Milli Takım'da cezalı kaptan Burak Yılmaz, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Milli takım, grupta 8 puanla lider durumda bulunuyor. Grupta oynadığı 4 maçı da kaybeden Cebelitarık ise son sırada yer alıyor.

Grupta aynı gün Letonya-Norveç ve Hollanda-Karadağ karşılaşmaları da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor