Çakıroğlu'ndan Ulusoy tepkisi!

Trabzon kentinin Haluk Ulusoy’la bir alıp veremediğinin olmadığını dile getiren Sebahattin Çakıroğlu, tesislerden ismin değişmesine yönelik önüne gelecek bir karara imza atmayacağını söyledi.Alınacak bir karara imza atacaklara da sert şekilde seslenen Seb

Çakıroğlu'ndan Ulusoy tepkisi!

Trabzon kentinin Haluk Ulusoy’la bir alıp veremediğinin olmadığını dile getiren Sebahattin Çakıroğlu, tesislerden ismin değişmesine yönelik önüne gelecek bir karara imza atmayacağını söyledi.

Alınacak bir karara imza atacaklara da sert şekilde seslenen Sebahattin Çakıroğlu bu hareketin "Hasetlikten’’ kaynaklandığını dile getirdi.

Yönetim olarak toplantı yapmadıkları için bu karar hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı olmadığını belirten Çakıroğlu, "O ismi oraya yazan bizler değiliz. İndirende biz olmamalıyız’’ dedi. Çakıroğlu, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun konu hakkında kamu oyuna olayın sebepleriyle ilgili bilgi vermesi gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler