Bursaspor dağıldı!

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor'da kadro dağılıyor.

Bursaspor dağıldı!

Geçen sezon başarısız performansının ardından küme düşme üzüntüsü yaşayan Bursaspor'da geçen sezondan da bir çok oyuncu ile yollar ayrıldı.

Aurelien Chedjou, Iasmin Latovlevici, Allano Lima, Henri Saivet, Tunay Torun, Furkan Soyalp, Alper Ademoğlu, Umut Nayir, Diafra Sakho ve Jires Kembo sözleşmelerinin sona ermesi sebebiyle takımdan ayrıldı.

Yine geçen sezonki kadrodan Vergini ve Futkan Soyalp bedelsiz olarak, Stephane Badji'de 400 bin Euro bonservis bedeli ile başka takımlara transfer oldu.

Böylece geçen sezonki kadrodan 13 futbolcu gelecek sezon Bursaspor forması giyemeyecek. Ayrıca alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshetmesi beklenen Yusuf Erdoğan, başka takımlarla adları anılan Okan Kocuk, Muhammed Şengezer, Burak Kapacak, Aytaç Kara gibi oyuncuların teklif gelmesi halinde gidebileceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor