Burak Yılmaz'ın talipleri artıyor

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ile Avrupa'nın önde gelen takımlarının izlediği golcü oyuncu için bu kez Napoli gözlemde. Napoli'nin yıldız oyuncusu Edinson Cavani'nin sezon sonu Napoli'den ayrılmasına kesin gö

Burak Yılmaz'ın talipleri artıyor

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ile Avrupa'nın önde gelen takımlarının izlediği golcü oyuncu için bu kez Napoli gözlemde. Napoli'nin yıldız oyuncusu Edinson Cavani'nin sezon sonu Napoli'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yerine gelecek adaylar arasında Burak Yılmaz'ın da adı geçiyor.

AYSAL 40 MİLYON EURO DEMİŞTİ

Trabzonspor'dan 5 Milyon Euro'ya transfer edilen golcü oyuncu Devler Ligi'nde ve Lig'de attığı gollele adeta fiyatını katladı. Başkan Ünal Aysal ise Burak'ı ancak 40 Milyon Euro civarında gelecek bir teklif olursa satarız demişti.

BURAK LAZİO'YA GİDEMEMİŞTİ

Galatasaray'a imza atmadan önce Lazio ile uzun süre görüşen ama transferi gerçekleşmeyenm Burak'ın Napoli'den yıllık 3 Milyon Euro isteyeceği belirtildi. Napoli'nin Burak Yılmaz dışında ilgilendiği diğer ismin Internacional'den Leandro Damiao olduğu yazıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler