"Burak faktörü ortaya çıktı"

Trabzonspor ile berabere kalan Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek maç sonunda açıklamalarda bulundu..Özdilek'in maç sonu açıklamalarından derlenenler, "Alınan her puan çok değerli. Burada üç puan almak istiyorduk. İlk yarıda futbol

"Burak faktörü ortaya çıktı"

Trabzonspor ile berabere kalan Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek maç sonunda açıklamalarda bulundu..

Özdilek'in maç sonu açıklamalarından derlenenler, "Alınan her puan çok değerli. Burada üç puan almak istiyorduk. İlk yarıda futbol adına kayıp olmadan oynadık. Rakibimizin defansif hatasından yararlanmak istiyorduk ilk yarıda bunu başardık. İkinci yarıda Trabzon’u kendimize çekip 3 ve 4’ü bulmak istiyorduk. Gereksiz şeyleri yapınca kayıp yaşadık.

İkinci yarıda topun peşinden koştuk ve rakibin baskısı oldu. Seyirciyi ve Trabzon’u oyuna dahil etmek istemiyorduk.

İlerde top tutmadık. Baskıyı üzerimizde hissettik. Burak faktörü çıktı ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. Bugün maçtan önce Trabzon’dan bir puana evet ama şuanda çok mutlu değilim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler