Baskıdan kurtulmuş Trabzonspor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Inter zaferini değerlendirdi.. Güneş'in açıklamalarından derlenenler şu şekilde: "İyi futbol oynamak için buraya geldik. Yenilsek bile kayıp olarak görmüyorduk. Ortaya koyulacak oyun, sonuç çok önemliydi. Akılcı o

Baskıdan kurtulmuş Trabzonspor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Inter zaferini değerlendirdi.. 

Güneş'in açıklamalarından derlenenler şu şekilde:

"İyi futbol oynamak için buraya geldik. Yenilsek bile kayıp olarak görmüyorduk. Ortaya koyulacak oyun, sonuç çok önemliydi. Akılcı oynadık. Oyuncular disipline bağlı kaldılar. Bireysel hatalardan top kaybı yapmasak pozisyon da vermeyebilirdik. Defans ve kalecimiz iyi günlerindeydi. Baskılardan kurtulmuş kendine güven takım vardı sahada. Tolga iyi bir maç çıkardı ama Tolga da bizim oyuncumuz. Celustka, Colman, Zokora, Sapara, takım olarak olumlu şeyler yaptılar. Önemli olan oyuncuların takım için oynamasıysdı. Daha iyi oynabilirdik. Manisa'da kaybettiğimiz 2 puanın ardından moral değerleri düşmüş bir takım olarak buraya geldik. Oyuncularınmın hepsini tebrik ediyorum. Sapara maç temposu olarak gerideydi. Vittek ona göre daha hazırdı."

"Lider olmamız moraldir. Inter yenildi ama bir tepki yoktu. Maç kazanılması güzel ama futbolun felsefesini fair-play'i ön plana çıkarmamız gerekiyor. Inter takım oyununu iyi oynayan iyi bir takım. Belki hazırlıksız yakaladık. Futbolda her sonuç olabilir, taraftarların bunu doğal karşılaması lazım. Örnek takım örnek seyirci olmalıyız."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor