Arıkan'dan Çavuşoğlu'na TRT'den cevap!

haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu'nun "TRT’nin işgüzarlığı" başlıklı köşe yazısı TRT ekranlarında tartışıldı.14 Ocak Salı günü akşamı TRT1'de yayınlanan Yapım ve sunuculuğunu deneyimli spor adamı Erdoğan Arıkan'ın yaptığı "Spor Artı" programı

Arıkan'dan Çavuşoğlu'na TRT'den cevap!

haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu'nun "TRT’nin işgüzarlığı" başlıklı köşe yazısı TRT ekranlarında tartışıldı.

14 Ocak Salı günü akşamı TRT1'de yayınlanan Yapım ve sunuculuğunu deneyimli spor adamı Erdoğan Arıkan'ın yaptığı "Spor Artı" programında konu Trabzon, Trabzonspor ve tabii ki haber61 oldu.

haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu'nun "TRT’nin işgüzarlığı" başlıklı yazısı üzerine konuşan Erdoğan Arıkan, haber61.net'in önemli bir haber kanalı olduğunu fakat Orhan Çavuşoğlu'nun yazısındaki uslubu konusunda eleştirilerde bulunurken, Çavuşoğlu’nun yaptığı eleştirilerden de bir takım şeyleri kendine almaya çalışacağını söyledi.

haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu'nun bir önceki spor artı programında Erdoğan Arıkan ve Eski hakemlerden Selçuk Dereli'nin eski adıyla TFF Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesislerini yeni adıyla Trabzonspor Futbol Akademisi tesislerinin isim değişikliği konusunda yapılan değerlendirmelerine atıfta bulunarak "TRT'nin işgüzarlığı" başlıklı yazısını kaleme almıştı.

Yazısında "Olmayan şeyi tartışıyorlar sonunda da Trabzonspor yönetimini eleştiriyorlar" vurgusunu yapan Çavuşoğlu program sunucusu Erdoğan Arıkan'ı Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleriyle, Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesislerini bir birine karıştırmasından dolayı olaydan uzak olmakla eleştirmişti.

TRT'ye, spor artı programına ve kendisine yönelik kullanılan bu üsluba tepki gösteren Erdoğan Arıkan "Bu üslup Türkiye'de kullanılan bir üslup ama saygın değil derken, Türkiye'nin Resmi kanalı TRT yayın organlarında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından "Şike Şike FB:2 TS:0" şeklinde gündeme konu olan başlığı da unutmaması gerekirdi. Zira kurumu adına Trabzonspor taraftarlarından Özür dileyen kişi kendisiydi.

haber61.net'de ki "TRT’nin işgüzarlığı" başlıklı yazısı ile ilgili Erdoğan Arıkan'ın kendisiyle ilgili üslup eleştirileri konusunda neler düşündüğünü sorduğumuz Çavuşoğlu'nun ise verdiği cevap ilginç oldu.

Çavuşoğlu "Erdoğan Arıkan ulusal bazda yayın yapan spor adamları içerisinde Trabzonspor'a en yakın olan isimlerden bir tanesidir. Benim içerlediğim asıl konu şu olmuştur. Trabzonspor taraftarlarının Trabzon ve Trabzonspor'a en yakın gördüğü bu kişinin Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ile Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesislerini ayırt edememesi aslında Trabzonspor'dan ne kadar uzak olunduğunun bir göstergesidir. Ayrıca Haluk Ulusoy tesislerindeki yazının tümü kaldırılmış olmasına rağmen TFF yazısını kaldırarak sadece Haluk Ulusoy yazısının bırakılmış olduğu gibi gösterilerek Trabzonspor Yönetiminin haksız şekilde eleştirilmesinin de doğru olmadığını düşünüyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler