Araklıspor'dan Dostluk Mesajı

TFF 2. Lig 4. Grupta yarın deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da kulüp başkanı Doğan Şengün, bu maçta skor ne olursa olsun, dostluklarına zarar gelmesini istemediklerini söyledi.Şengün, yaptığı açıklamada deplasmanda Akçaabat

Araklıspor'dan Dostluk Mesajı

TFF 2. Lig 4. Grupta yarın deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da kulüp başkanı Doğan Şengün, bu maçta skor ne olursa olsun, dostluklarına zarar gelmesini istemediklerini söyledi.

Şengün, yaptığı açıklamada deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşı karşıya geleceklerini anımsatarak, “Akçaabat Sebatspor ile çok uzun yıllardan beri iyi ilişkiler içerisindeyiz ve çok iyi dost iki kulübüz. Bu nedenle yarın ki maçın dostluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Skor ne olursa olsun, dostluğumuza zarar gelmesini kesinlikle istemiyorum” dedi.

Araklıspor'un ligde bazı hedeflerinin de olduğunun altını çizen Şengün, “Takımımız bu hedeflere ulaşması içinde müsabakalardan iyi sonuçlar alması gerekiyor. Bu maçta da iyi futbol oynayarak 3 puan alan taraf olmak istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler