Akhisar Eskişehir'e acımadı

2014 yılının ilk resmi maçı Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynandı. Akhisar Belediyespor rakip sahada Eskişehirspor'u 2-0 yendi.Karşılaşmaya fırtına gibi giren konuk ekip, 17 ve 21. dakikada Niasse'nin golleriyle

Akhisar Eskişehir'e acımadı

2014 yılının ilk resmi maçı Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynandı. Akhisar Belediyespor rakip sahada Eskişehirspor'u 2-0 yendi.

Karşılaşmaya fırtına gibi giren konuk ekip, 17 ve 21. dakikada Niasse'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda rakip kaleyi adeta abluka altına alan Eskişehirspor, özellikle Necati ve Kamara ile girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Ayrıca ev sahibi ekipte 56. dakikada Servet'in kafa vuruşunda top direkten döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Akhisar Belediyespor, A Grubu'na 3 puanla başladı.

Öte yandan Eskişehirspor'da Akaminko, 90+4. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor