Akçay: Ligdeki en zor maç olacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Eyüpspor'u 3-0 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, "Hafta sonu sahamızda yapacağımız Kızılcahamamspor maçı belki de ligde oynayacağımız en zor müsabaka olacak" dedi. Akçay, yaptığı açıklamada,

Akçay: Ligdeki en zor maç olacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Eyüpspor'u 3-0 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, "Hafta sonu sahamızda yapacağımız Kızılcahamamspor maçı belki de ligde oynayacağımız en zor müsabaka olacak" dedi.

 

Akçay, yaptığı açıklamada, hafta sonu Eyüpspor karşısında oyuncularının yüksek performansı sonucu net bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Müsabakada hem ofansif hem de defansif anlamda istediklerini yaparak, tribünleri dolduran taraftarlarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

 

Ligin son iki haftasına girilirken avantajlarını kullanıp ellerinden geleni yapacaklarından kimsenin şüphesi olmamasını isteyen Akçay, şunları söyledi:

 

"Hafta sonu sahamızda yapacağımız Kızılcahamamspor maçı belki de ligde oynayacağımız en zor müsabaka olacak. Çünkü rakibimizin play-off oynayabilmesi için mutlak puan veya puanlarla buradan ayrılması gerekiyor. Bu sebeple biz her müsabakaya hazırlanırken en üst noktada tuttuğumuz disiplin ve çalışma azmimizi bu hafta da devam ettirip, karşılaşmayı kazanarak ligdeki rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tüm Trabzon halkını, maçın sonunda yaşanması muhtemel bir şampiyonluk için tribünlerde bize destek olurken görmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor