Akçay: Eksiklerimizi gördük

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay Ajax maçının ardından açıklamalarda bulundu. Akçay Celtic ve Ajax'ın Juventus ayarında olduğunu belirterek, “rakiplerimizin gücü UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağımız Juventus’a yakın takımlardı. Bu tür takımlarla h

Akçay: Eksiklerimizi gördük

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay Ajax maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Akçay Celtic ve Ajax'ın Juventus ayarında olduğunu belirterek, “rakiplerimizin gücü UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağımız Juventus’a yakın takımlardı. Bu tür takımlarla hazırlık maçı oynamak bizim için iyi bir durum yarattı. Sonuçta da iki müsabaka da kullandığımız oyuncu sayısının kısıtlı olması yorgunlukları ortaya çıkardı. Bu da görüntümüzü geride oynayan bir takım gibi gösterdi. İyi oyunculara sahibiz. Ama transferle ilgili de takımın güçlendirilmesi gerekiyor. Bunla ilgili yönetimimiz özverili çalışıyor. Onların da bize katılmasından sonra takım içi rekabet yükselecek ve bizim oyun kalitemiz de değişecektir. İyi bir turnuva oldu. Önümüzdeki günlerde iki hazırlık maçı daha oynayacağız.

İlk yarıda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama ikinci yarıdaki pozisyonlarımız aşağı yukarı iki müsabaka da aynı durumdaydı. Maçın birinci yarısını iyi olarak, ikinci yarıyı ise biraz daha kötü olarak değerlendiriyorum. Onur’u tek başına değerlendiremeyiz. Ama Onur onlardan daha tecrübelidir. Takım içerisinde güven verebiliyor. Onur’un özgüven verici bir enerjisi var, ondan da takım olarak faydalandığımızı söyleyebilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler