Akçay: Biz istediğimiz oyuncuyu...

Trabzonspro Teknik direktörü Mustafa Akçay Kasımpaşaspor ile oynana hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.Akçay "Futbolcuların önümüzdeki günlerde bize nasıl yardım edeceklerini görme adına önemli bir karşılaştırma oldu. İlk yarı ve ikinci yarı

Akçay: Biz istediğimiz oyuncuyu...

Trabzonspro Teknik direktörü Mustafa Akçay Kasımpaşaspor ile oynana hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Akçay "Futbolcuların önümüzdeki günlerde bize nasıl yardım edeceklerini görme adına önemli bir karşılaştırma oldu. İlk yarı ve ikinci yarı müsabaka boyunca iyi işler yaptığımızı ancak topun rakibe geçtikten sonraki oyunda düzenlemeler yapmalıyız. 3 bölgedeki hareketliliğimizi artırmamız gerekiyor. Sanırım önümüzdeki günlerde gelecek olan 2-3 transferle beraber bu hareketliliği sağlayacağımızı düşünüyorum. Bu hareketliliği sağlarsak içerde ve dışarda her türlü sonucu alacağımızı düşünüyorum. Kasımpaşa takımına teşekkür ediyoruz. İki takım oyuncularına da teşekkür ederim centilmenliklerinden dolayı" dedi.

ŞAHİN İÇİN NE DEDİ?

Trabzonspor'un yeni transferi Şahin Aygüneş ile ilgili sorulan bir soru üzerien Akçay "Şahin kumaşı iyi fiziksel anlamda iyi bir futbolcu sorumluluk verdiğimizde iyi yerlere geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

YEKTA TRANSFERİ İÇİN NE DEDİ?

Akçay Trabzonspor'un gündeminde olan Galatasaraylı Yekta Kurtuluş için ise "Yekta konusunda elime bir bilgi ulaşmadı. Sonuçta biz Trabzonspor’uz istediğimiz oyuncuyu alırız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor