1461'li Semih Tepecikli oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Tepecikspor, Eyüpspor'dan Aydın Tabak ve 1461 Trabzon'dan Semih Aslan'ı transfer etti. Tepecikspor, dün sona eren birinci transfer döneminin son günü Aydın ve Semih ile 2'şer yıllık sözleşme imzalarken, Cem K

1461'li Semih Tepecikli oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Tepecikspor, Eyüpspor'dan Aydın Tabak ve 1461 Trabzon'dan Semih Aslan'ı transfer etti.

Tepecikspor, dün sona eren birinci transfer döneminin son günü Aydın ve Semih ile 2'şer yıllık sözleşme imzalarken, Cem Karahan ve Kerem Sarıhan ise takımdan ayrıldı.

Bu arada Tepecikspor, Yeni Malatyaspor ile oynayacağı sezonun ilk hafta maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Yeşil-beyazlılar, sezona 3 puanla başlayıp, taraftarlarına galibiyet armağan etmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor