1461'de büyük üzüntü var!

Futbol Şube Sorumlusu Şanver, “Lige böyle bir mağlubiyetle başlayacağımız aklımızın ucundan bile geçmiyordu. Bence olumlu tarafından bakıp, ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Ders niteliğinde bir maç oldu” dediENDİŞE VERDİPTT 1. Lig’de mücadele eden ve

1461'de büyük üzüntü var!

Futbol Şube Sorumlusu Şanver, “Lige böyle bir mağlubiyetle başlayacağımız aklımızın ucundan bile geçmiyordu. Bence olumlu tarafından bakıp, ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Ders niteliğinde bir maç oldu” dedi

ENDİŞE VERDİ

PTT 1. Lig’de mücadele eden ve ikinci yarıya farklı Fethiyespor yenilgisiyle kötü bir başlangıç yapan 1461 Trabzon’da büyük üzüntü yaşanıyor. Rakibi karşısında özellikle ilk yarıda çok kötü bir futbol ortaya koyan ve sahayı farklı skorla yenik terk eden Bordo-Mavili takım, bu görüntüsü ile ilerki haftalar öncesi de endişe verdi. Futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, lige böyle bir mağlubiyetle başlayacaklarının akıllarının ucundan bile geçmediğini söyledi.

KÖTÜ BAŞLADIK

Fethiyespor karşısında maça kötü başladıklarını belirten Şanver, “İlk 30 dakikada 3-0 yenik duruma düştük. Kalemizde gördüğümüz bu üst üste gollerden sonra bir türlü toparlanamadık. İkinci yarıda ise önemli fırsatlar yakaladık ama bu fırsatları iyi kullanamadık. Bu maça takılı kalmıyoruz. Skorun ne olduğu bizim için önemli değil. Sonuçta mağlup olduk. Bence olumlu tarafından bakıp, ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Ders niteliğinde bir maç oldu” dedi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Eksiklerin tamamlanması ve yeni transferlerin takıma katılmasıyla çok daha iyi olacaklarını da kaydeden Şanver, “Bu tür özellikle genç oyuncular için büyük ders oluyor. Artık bugünden itibaren hafta sonu evimizde kozlarımızı paylaşacağımız Denizlispor karşılaşmasına hazırlanacağız. Fethiyespor karşısında yaşadığımız puan kaybını Denizlispor’u mağlup ederek telafi etmek istiyoruz. Alacağımız galibiyette ilerleyen haftalar öncesi bize büyük moral olacaktır” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler