Son Dakika! Trabzon'da eski otogarın satışından vazgeçildi! İşte yeni proje

Son dakika haberine göre yeni otogarın yapılmaya başlanması sonrasında satışı gündeme gelen mevcut otogar ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Son Dakika! Trabzon'da eski otogarın satışından vazgeçildi! İşte yeni proje

Trabzon Büyükşehir belediyesi Şubat ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantılarında mevcut otogar binasının nasıl değerlendirileceği görüşüldü. Daha önce satışa çıkartılan ancak alıcı bulunamayan otogar için Emlak Konut ve Çevre Bakanlığı ile proje yapılacak. 

Başkanvekili Atilla Ataman "Bu şehirde eski otogarın yeri ile alakalı tartışmanın bir kısmı otogarın yerinde kalması yönünde. Buradaki eski otogarın kamu yararına kullanılması az önce söylediğim tartışmaların önüne geçmiyor." ön değerlendirmesini yapıp Emlak Konut ve Çevre Bakanlığı ile yapılacak projeyi açıkladı.

"Bu husus mevcut otogar binasının çevre bakanlığı ve emlak konutla birlikte gelir paylaşımı şeklinde kullanabilir miyiz projesi. Burayı satmaya çalıştık söylediğimiz paraya alıcı çıkmadı. Burayı nasıl değerlendiririz diye yeni paydaşla burada bir lokomotif bir proje, bir cazibe merkezi orada oluşturabilir miyiz diye bakanlık ve Emlak konut şile bir noktaya getirdiği bir proje olmuş oldu. Eski otogar binası şuanda satılık değil bir proje yapılarak değerlendirilmesi yoluna gidilmiştir." ifadelerini kullandı.

Yapılan oylama sonucunda mevcut otogarın satışından vazgeçilip Emlak Konut ve Çevre bakanlığı ile proje yapılması kabul edildi.

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber