YAŞ yarın toplanıyor

 Tutuklu YAŞ üyesi Org. Bilgin Balanlı ile hakkında yakalama kararı bulunan ve GATA'da tedavi gören EDOK Komutanı Org. Nusret Taşdeler'in toplantıya katılması beklenmiyor. Şura üyeleri, Çarşamba günü Anıtkabir'i ziyaret edecek. Yüksek Askeri Şura Ağustos

YAŞ yarın toplanıyor

 

Tutuklu YAŞ üyesi Org. Bilgin Balanlı ile hakkında yakalama kararı bulunan ve GATA'da tedavi gören EDOK Komutanı Org. Nusret Taşdeler'in toplantıya katılması beklenmiyor.

 

Şura üyeleri, Çarşamba günü Anıtkabir'i ziyaret edecek.

 

Yüksek Askeri Şura Ağustos ayı olağan toplantısında, terfi sırasında bulunan albay, general ve amirlerin bir üst rütbeye yükseltilmesi, general ve amirallerin görev sürelerinin uzatılması ve emeklilik işlemleri ile disiplinsizlik ve ahlaki durumları nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ayrılacak personel ve TSK'yı ilgilendiren diğer konular görüşülecek. Toplantıda Suriye'deki gelişmeler ile terör konularının da ele alınacağı belirtiliyor.

 

YAŞ toplantısı, 4 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Şura'da alınan kararlar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulduktan sonra kamuoyuna açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler