Kılıçdaroğlu Trabzon'a kız istemeye gelecek

Kılıçdaroğlu'nun oğlu Trabzonlu bir kızla evleniyor.

Kılıçdaroğlu Trabzon'a kız istemeye gelecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da hem miting yapacak hem de oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'na kız isteyecek. 


Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir radyo programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bir soru üzerine oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun, Güney Kore'de sürdürdüğü doktorayı tamamlayarak, Türkiye'ye döndüğünü belirten Kılıçdaroğlu, oğlunun askerden kaçtığı iddialarının ise doğru olmadığını ifade etti. Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem'in hakkı olduğu halde bedelli askerlik yapmadığını, normal bir şekilde gidip askerliğini yapacağını bildirdi. Bu aralar oğluna bir kız isteme durumu olduğu yönündeki bilgilerin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "Evet, doğru. İnşallah Trabzonlu bir gelinimiz olacak." dedi. 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesi Trabzon'a gideceklerini anlatan Kılıçdaroğlu, "Hayırlı bir işi yapacağız" ifadesini kullandı.
 
KILIÇDAROĞLU 3 NİSAN'DA TRABZON'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Nisan Pazartesi günü Trabzon'da Atatürk Alanı'nda miting düzenleyecek. CHP Trabzon İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Trabzon halkından gelen yoğun istek üzerine salon toplantısının mitinge dönüştürüldüğü belirtilerek anayasayı konuşmak için tüm Trabzonlular davet edildi. 








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset