Hasan Dilekoğlu: “Arsin ve Araklı’da seçimi kazandık”

Hasan Dilekoğlu Haber61’e konuştu.

Hasan Dilekoğlu: “Arsin ve Araklı’da seçimi kazandık”

Haber61 – Haber Servisi - AK Parti Trabzon İl başkan yardımcısı Hasan Dilekoğlu Haber61’e açıklamalarda bulunarak Arsin ve Araklı’da seçimi aldıklarını belirtti.

Dilekoğlu şunları söyledi;

“Benim sorumluluğumda olan Araklı ve Arsin’de çok şükür seçimleri kazandık. Şehir merkezine yeni geldim. Net bir bilgiye sahip değilim. Yomra’da çok güzel işler yaptık. Sonuçları net bilmiyorum. Bizim isteğimiz bütün ilçelerde be büyükşehirde seçimleri almaktı. Aday olan arkadaşlarımızla güzel bir seçim geçirdik. Hayrat Belediye Başkan adayımızı net olarak kaybettiğimiz söyleyebiliriz. Mehmet Başkan çok değer verdiğimiz bir isim. 3 dönemi tamamladığı için bizden olamadı. Genel Merkez taviz vermedi. Hayratta hizmetler ettik. Başkanımızı tebrik ediyorum. Yomra ile alakalı telefon görüşmeleri yaptım ama itirazlar olacağını biliyorum. 500 oya itiraz olacağını biliyorum. Ben araklı ve Arsin’de söyledim. Diğer parti adayları da bizim yüz yüze baktığımız insanlardır. Tevazu içerisinde seçimler götürdük. Seçim sonuçları ile ilgili bir açıklama yapılacaktır. Sevinç gösterilerini abartmamak gerekiyor. Seçilen belediye başkanları partilerinin değil milletin başkanlarıdır. Abartılı gösterilerin yapılmaması noktasında telkinlerde bulunduk. Abartılı gösterilere müsaade etmeyeceğiz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset