Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri'nin barış ve kardeşlik içinde geçmesini istedi. Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün çeşit

Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri'nin barış ve kardeşlik içinde geçmesini istedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının ardından Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can'ı ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edeceklerini belirten Gümrükçüoğlu, yaklaşan seçimlerin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini arzu ettiklerini söyledi.
Başsavcı Rıca Can ise seçimlerin demokratik siyasi hayatın vazgeçilmez bir yönünü oluşturduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: "Biz her zaman olduğu gibi tarafsız olacağız. Hak eden kazansın. İnşallah güzel bir yarış olur. Bu yarışın bize yakışan, milletimize yakışan şekilde geçeceğine yürekten inanıyorum. Diğer adaylara başarı dilediğimiz gibi sizlere de başarı diliyoruz. İnşallah sonucu sizin için de Trabzon için de hayırlı olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler