CHP İl Başkanı Güzide Uzun Haber61’e konuştu o ilçeye dikkat çekti - “Seçmene baskı var”

CHP İl Başkanı Güzide Uzun Haber61’e konuştu.

CHP İl Başkanı Güzide Uzun Haber61’e konuştu o ilçeye dikkat çekti - “Seçmene baskı var”

Haber61 – Haber Servisi – CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun Haber61’e önemli açıklamalarda bulunarak Düzköy’den sıkıntılı haberler geldiğini, seçmene baskı yapıldığını belirtti.

Güzide Uzun, “Bu iyi Parti ile yaptığımız ittifakta gerek örgütlerimizde gerek aday arkadaşlarımızla iyi bir ortamı yakaladık. İttifak meyvelerini vermiştir özellikle Trabzon’da. Bazı ilçelerde seçim gününde bazı sıkıntılar alıyoruz. Düzköy’den bazı haberler geldi. Sonuçlar belli olmadığı için net bir şey söylemek zor ama seçmene baskı yapıldığı b ilgileri geliyor. İlçelerimizde sayım devam ediyor. Kafa kafaya olan ilçeler var. Trabzon gibi AKP’nin yoğun oy aldığı bir şehirde sonuçların iyi olacağını düşünüyoruz. İyi haberler geliyor. İlçelerimizdeki bu kırılma büyük illerimize de yansıyacak. İktidar büyük bir kayıp yaşayacak. Kırılmanın başlıca nedeni ekonomik. Halkımız eskisi gibi vaatlere kanmıyor. Mutfağında yangın olan insanlar gereğini yapacak diye düşünüyorum. Bütün basının hakim alındığı bir durum var. Sabah saatlerinde Ahmet Metin Genç’in turizm projesi anlatılıyordu. Seçim yasaklarının olduğu bir günde Türkiye’nin en büyük tv kanallarının birinde bunun yayınlanması önemli bir konu. Yarın milletimiz başka ir güne uyanacak. Bu seçimleri ilk adım olarak görüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset