CHP Genel Merkezi önünde silah sesleri

Gürsel Tekin, CHP Genel Merkezi önünde havaya ateş açıldığını duyurdu. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, güvenlik güçleri faillerin peşine düştü.Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Partimizin Genel Müdürü ile g

CHP Genel Merkezi önünde silah sesleri

Gürsel Tekin, CHP Genel Merkezi önünde havaya ateş açıldığını duyurdu. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, güvenlik güçleri faillerin peşine düştü.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Partimizin Genel Müdürü ile görüştüm. Maalesef, bu akşam üstü saat tam 19.00 civarlarında, plakası bilinmeyen bir araç, Genel Merkezimizin önünden geçerken 5 adet kurşun sıkıldığını söyledi. Arkadaşlarımız Emniyet'e başvurmuşlar. Bu saatlerde, şu anda emniyet mensupları kameralardan aracın kime ait olduğunu, kimler olduğunu inceliyorlar. Önümüzdeki saatlerde kimlerin olduğunu hep beraber görmüş olacağız" dedi.

Tekin, bir basın mensubunun, "Emniyet yetkilileriyle konuşma durumunuz oldu mu" sorusuna ise, "Şu anda daha haberimiz oldu. Partimizin Genel Müdürü Emniyet mensuplarına bildirmiş. Şu anda çalışmalar var. O çalışmalardan sonra size bilgi veririz" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler