Binali Yıldırım'dan flaş açıklama: "Elinde mazbata olmadan hava atmanın anlamı yok"

Binali Yıldırım sessizliğini bozdu.

Binali Yıldırım'dan flaş açıklama: "Elinde mazbata olmadan hava atmanın anlamı yok"

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım açıklama yapıyor. Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi "İstanbul halkı kararını vermiştir ve bu karar YSK tarafından açıklanacaktır. Elinde mazbata olmadan hava atmanın anlamı yok" dedi.
 

Yıldırım'ın açıklamasından satır başları;

Seçimler gerçekleşti ama konuluşmaya devam ediliyor bu da doğal bir şey. Seçimler yargı denetiminde ve yönetiminde yapılır. Tüm itirazları değerlendirme yetkisi YSK'dadır. Seçimin sahibi Yüksek Seçim Kurulu'dur. İstanbul halkı kararını vermiştir ve bu karar YSK tarafından açıklanacaktır.

Mazbata kime verilirse başkan odur. Şimdi soruyorum Sayın İmamoğlu elinde mazbatan var mı? Yok. O halde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yazarak sağa sola gitmenin, orada burada hava atmanın ne anlamı var.

İstanbul gibi bir şehri idare edecek insanların daha olgun, daha sorumlu davranması beklenir. Gördüğüm kadarıyla bir sabırsızlık hali var.

Dış ülkelerden destek talebi milletin sinirini bozuyor. Sokağı hareketlendirme imasından vazgeçin. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset