Azmi Kuvvetli: “Eşit şartlarla seçime gidilmedi"

Azmi Kuvvetli Haber61’e konuştu.

Azmi Kuvvetli: “Eşit şartlarla seçime gidilmedi"

Haber61 - Haber Servisi - İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli Haber61’e önemli açıklamalarda bulunarak aldıkları ilk sonuçlara göre seçimin başa baş gittiğini belirtti.

Kuvvetli, “Büyük siyasi partiler adaylarını açıkladı. Projeler topluma sunuldu ve sandık başına gidildi. Şu saat itibari ile aldığımız sonuçlar seçim kafa kafaya gidiyor. İlçelerden de aldığımız bilgiler 5-6 ilçede Millet İttifak’ı seçimleri kazanacak gibi gözüküyor. Hiçbir kötü olay yaşanmadı. Olgunluk içerisinde geçti. Şuanda tasnifler yapılıyor. İyi Parti hep olaylara yerelde belediyeciliği hizmet nasıl yapılır noktasında baktı. Özellikle Cumhur İttifak’ını oluşturan partiler olayı farklı yerele çekerek olgu yerine algı yaratarak olayı farklı yerele çekmeye çalıştı. Algılarla başarılı olacaklar gibi gözüküyor. Ancak oylarının çok altına düşecekler gibi gözüküyor. Eşit şartlarla seçime gidilmedi. Bahane üretiyorlar diyecekler ama herkes gördü. Seçimler eşit şartlarda yapılmadı. Beka metaforu üzerinden toplumu yönlendirmeye çalıştırlar. O konuda biraz mesafe aldılar. Millet iradesi çok önemli. Milletin dediği doğrudur. Seçim sonuçları toplumun görüşüne saygılıyız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler