AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdullah Özer: Cumartesi günü önemli projemi açıklayacağım

Ankara'da devam eden Trabzon Günleri, konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdullah Özer: Cumartesi günü önemli projemi açıklayacağım

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon AK Parti Milletvekili aday adayı Abdullah Özer, Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’ne katıldı. Haber61 standını ziyaret eden Abdullah Özer, hem Trabzon günlerini değerlendirdi hem de yaklaşan erken genel seçimlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Trabzon kültürünün tanıtılması için bu tür etkinliklerin kıymetli olduğunu belirten AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdullah Özer, “Bize her yer Trabzon’ sözünün, sözde değil özde olduğunu burada görüyoruz” dedi.

Abdullah Özer şunları söyledi: "Elimizi değil bedenimizi bu mücadelenin altına koyarak başladık. Referandum döneminde doğuya gidip kürt türk diye ayırmadan bütün kardeşlerimize doğruları anlatıp evet oyu kullanmalarına vesile olmuştuk. Ne mutlu bize. Kendim için değil, önce ülkem ve milletim için aday adayı oldum. Cumartesi günü Trabzon dışında önemli bir programımız var. Paylaşmak isterdim ama önceden söylemek tehlikeli olabiliyor. İyi bir proje olduğuna inanıyoruz. Manevi olarak çok güçlü bir proje. Ülkemizin geleceği için demir ve çimentonun nasıl birleştiğinin göstergesi olacak. 24 Haziran’da 18 yaşını dolduran çok sayıda gencimiz oy kullanacak. Aralarında 2001 yılı öncesini bilmeyenler var. Onların  2001 yılı öncesini ve sonrasını, aradaki büyük değişimi araştırmalarını ve buna göre oy kullanmalarını istiyorum. Büyüme hızını göz önüne almadan oy kullanmak doğru olmayacaktır. Onlardan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyorum. Bizim için mevki makam önemli değil. Tek vatan tek bayrak tek devlet olgusunun kıyamete kadar sürmesi önemli. Burada olmamın amacı, ülkemize olan saldırılar terör örgütünden çıktı  artık siyasi alanlara taşındı. Ben de bu alanda mücadele etmek için bu yola çıktım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler