AK Parti Trabzon'dan Kılıçdaroğlu'na topyekün tepki

AK Parti Trabzon teşkilatları bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Trabzon'dan Kılıçdaroğlu'na topyekün tepki

Haber61 / Haber Merkezi

AK Parti il binasında düzenlenen toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ve teşkilat mensupları, ortak basın açıklaması düzenleyerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 



Toplantıya eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybeden oğlu Yavuz Yılmaz'a rahmet, ailesine başsağlığı dileyerek başlayan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını bir kez daha kınadıklarını söyledi. Önceki gün Trabzon'da yapılan Kudüs yürüyüşüyle, Trabzon'dan yükselen sesin tüm dünyaya ulaştığını söyleyen Haydar Revi, "Bir kez daha İsrail ve ABD’yi, bütün dünyayı olumsuz etkileyecek Kudüs kararından dönmeye ve Ortadoğu barışını kalıcı hale taşımaya davet ediyoruz. Bu kararı asla tanımayacağımızı ve Kudüs’ün bizim kırmızı çizgimiz olduğunu, sayın Cumhurbaşkanımız’ın İslam dünyasına yaptığı liderlikle Kudüs’ü Filistin’in başkenti olarak görmek istediğimizi tüm dünyaya tekrar tekrar haykırıyoruz." diye konuştu.


Haydar Revi, Türkiye'nin büyük sorunlarla mücadele ettiğini kaydederek şöyle devam etti: "Diğer taraftan da küresel baronların desteklediği her türlü terör örgütü ile amansız bir savaş yapmaktayız. Bütün bu mücadeleyi verirken maalesef Türkiyenin düşmanlarını sevindirecek bir ana muhalefetle karşı karşıya olduğumuzu, küresel güçlerin hedeflerine koyduğu Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı ana muhalefet partisi genel başkanının yalan ve iftiraları ile Türkiyenin gücünün kırılmak istendiğini üzülerek takip ediyoruz. Hem zamanlaması hem de içeriği itibari ile bu yalan ve iftiraların Türkiyenin gücünü zayıflatmak ve milletimizin birlik ve bütünlüğünü sarsmak olduğu apaçık ortadadır. Ana muhalefet lideri adeta dışarıdan oluşturulan bir strateji ile önce sayın Cumhurbaşkanımıza, ardından terörle, çetelerle, uyuşturucu baronları ve her türlü suç örgütleri ile canı pahasına, tarihin en büyük mücadelelerinden birini veren Sayın bakanımız Süleyman Soylu’ya insaf ve izan sınırlarını zorlayan, ahlak dışı saldırılarda bulunmaktadırlar. Onun terörle mücadelesindeki azmini kırmak, Türkiyenin yolunu kesmek ve akılları sıra AK Partimiz’in içine fitne tohumu ekmek istiyorlar. AK Parti’nin Trabzon’da sorumluluk üstlenen insanları olarak CHP’nin bu saldırılarına asla müsaade etmeyeceğimizi, küresel güçlerin taşeronluğuna soyunma hevesinde olanlara fırsat vermeyeceğimizi ve daima halkımızla yürüyen, halkımızla büyüyen bir siyaset anlayışını birlik, bütünlük içerisinde sürdüreceğimizi kıymetli halkımızla paylaşmak istiyoruz."

BAKAN SOYLU İÇİN ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP milletvekilleri arasında yaşanan gerilimi hatırlatan Revi, şunları söyledi: "Cumartesi günü iç işleri bakanlığı bütçe görüşmelerinde CHP sözcülerinin sayın bakanımız hakkında ortaya koydukları siyasi ahlakla uyuşmayan sözlerini kabullenmediğimiz gibi halkımızın da tasvip etmediğini özellikle vurgulamak istiyoruz. Sayın bakanımızın tarihi konuşması ile CHP’lilere verdiği dersten dolayı bizleri arayıp tebrik eden, bakanımızın arkasındayız diyerek takdirlerini ifade eden vatandaşlarımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Siyasetlerini halka ve hakka dayandırmayan, her fırsatta halkın değerlerine saldıran CHP sözcüleri sayın bakanımıza karşı saldırarak Türkiye’nin terörle, suç örgütleri ile mücadelesini engellemeyi düşünüyorlarsa beyhude bir hayale kapılıyorlar. Halkımız dimdik Sayın Cumhurbaşkanımızın, sayın başbakanımızın ve sayın bakanımızın arkasındadır. CHP sözcüleri kendi kafalarında ve içlerinde var olan fitneyi, AK Partinin içerisine taşımak istiyorlarsa, ahlaksız bir erdemsizliğin girdabında debeleniyorlar demektir. FETÖ’nün şakirdi iken CHP’ye sızan erdemden ve ahlaktan yosun kafalar güya sayın Soylu hakkında algı oluşturmaya ve çatallı fitne dilini AK Parti’nin içine sokmaya gayret etmektedirler. Bütün bu oynanmak istenen basit ve sığ oyunları milletimiz çok net olarak görmektedir. 2019’da inşallah halkımız bir kez daha bu fitne kumpascılarına gereken dersi verecektir.


CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

"Biz AK Parti teşkilatları, belediye başkanları ve üyelerimizle sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, sayın bakanımızla, sayın milletvekillerimizle birlikte hem ülkemizin büyük hedeflerine yürüyeceğiz hem de Trabzonumuz’a en güzel hizmetleri yapacağız" sözleriyle devam eden Revi konuşmasını "CHP’nin, FETÖ’nün ve Türkiye düşmanlarının yalanları, iftiraları, kumpasları ve ihanetleri asla bizi yolumuzdan döndüremeyecek ve içimize fitne sokamayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Bakanımızın dimdik arkasındayız ve mücadelelerinde yanlarındayız" diyerek sonlandırdı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset