Ahmet Kaya: "Siyaseti yapamayacağı sözü vermeyecek"

CHP Milletvekili Ahmet Kaya Haber61'e konuştu.

Ahmet Kaya: "Siyaseti yapamayacağı sözü vermeyecek"

Haber61 – Haber Servisi - CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Kaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

2 aylık bir süreçti. Adaylarımız, parti örgütlerimiz, bütün cumhuriyet Halk partililer ve İyi partili mücadele verdiler. Emekler mutlaka karşılığını bulacaktır. Sıkıntılı zor şartlara rağmen kimseyi kırmadan bugünlere gelmeye çalıştık. Adaylarımızın yapacaklarını anlattık. Adaylarımız kendilerini anlattı. Kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan siyaset yapmaya çalıştık. Hepimiz bu milletin insanıyız. Cumhur İttifak’ının yanında Sayın Cumhurbaşkanımız hiç doğru bulmadığımız bir anlayışla seçim çalışmalarını yaptı. Tehdide varan bu dil sokakta millete yansıdı. Kim doğru işler yapmaya çalıştı insanlarımız bunları değerlendirecektir.

Sandıkları dolaştım. Gittiğim okullarda sakinlik gördüm. Muhtar adayları yarış içindeydi. Muhtar adayları arasında bir şey olabilir diye kaygılandım ama olmadı. Bir yerde 4 vatandaşımızın öldüğünü öğrendik. Öyle bir talihsizlik oldu. Tonya ilçemizde bir arkadaş yaralanmış. Onun dışında sıkıntılı bir tablo olmadı.

Oy verme süreci 4’te bitseydi daha iyi olurdu. Bu uygulamayı doğru bulmadım. Katılım oranı biraz da düşük olacak diye düşünüyorum. AK Partiye gönül veren ama kırgın olan seçmenler sandığa gitmedi diye düşünüyorum. Vadedilen işlerin yapılmaması etken oldu diye düşünüyorum. Siyaseti yapamayacağı sözü vermeyecek. 

Bize gelen sonuçlar çok net değil ama Düzköy Maçka Tonya ilçelerimizde çok umutluyduk. Belli ilçelerden umduğumuz dışında, belli ilçelerde de umduğumuzdan daha iyi haberler geliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset