Sinana Akçıl'ın Yeni itirafına sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu ne diyecek? Herbiririnin yeri ayrı dedi!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, 2021'de ikinci defa evlendiği Burcu Kıratlı ile geçen mayısta yollarını ayırmıştı.

Sinana Akçıl'ın Yeni itirafına sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu ne diyecek? Herbiririnin yeri ayrı dedi!

Sinan Akçıl boşanmanın akabinde düet yaptığı Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte olmaya başladı. Geçen günlerde bomba imam nikahı itirafıyla şaşkına çeviren Akçıl'dan çok konuşulacak evlilik açıklaması…. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, 2021'de ikinci defa evlendiği Burcu Kıratlı ile geçen mayısta yollarını ayırmıştı.

Sinan Akçıl boşanmanın akabinde düet yaptığı Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte olmaya başladı. Geçen günlerde bomba imam nikahı itirafıyla şaşkına çeviren Akçıl'dan çok konuşulacak evlilik açıklaması…. Sinan Akçıl'dan dikkat çeken itiraflar gelmeye başladı! Gizlisi saklısı kalmadı! 2019'da Amsterdam'da evlenen şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı 9 ay sonra ayrılmışlardı. Ayrılıkları sadece 20 gün süren ikili, barıştıktan sonra geçen sene tekrar evlenmişti. Fakat yeniden ayrılık kararı alan ünlü ikili, geçen mayısta tekrar boşanmıştı.

Sinan Akçıl boşanmanın ardından Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Akçıl, 'Yanımdadır' şarkısında düet yaptığı genç şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu ile beraberliklerini yalanlamadı. Akçıl, "Güzel bir birlikteliğimiz var, doğrudur. Çok mutluyuz." Şeklinde konuşmuştu.

.Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Sinan Akçıl, Zeynep Koçak'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Şarkıcının yayında yaptığı itiraf ise herkesi şaşırtmıştı..

"ÇOK İLİŞKİM OLDU AMA BUNLAR İÇİN DÖRT TANESİNİN YERİ BENİM İÇİN AYRIDIR"

Sinan Akçıl'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı 'dini nikah' açıklaması basında çok yer aldı. Medyanın yakından takip ettiği Akçıl ile hem bu açıklamasını hem de gelecek planını konuştuk. Günaydın'a verdiği röportajda açıklamayı gündem olmak için yapmadığını belirten Akçıl, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

"Ben çok inançlı biriyim. Dışarıdan öyle görünmüyorum diye bu açıklamam insanları şaşırttı. Hayatım boyunca çok ilişkim oldu ama bunlar için dört tanesinin yeri benim için ayrıdır. Uzun ilişki yaşadığım Burcu dahil dört tanesine de dini nikah kıydım. İlişkiyi yürütemedik, yürütseydik resmi nikah da kıyardık. Her ilişki resmi nikahla sonuçlanmıyor, o yüzden birlikteliklerime manevi bir anlam katmak için bu yolu seçiyorum."

"BABA OLMAK İSTİYORUM"

Geleceğe yönelik planlarını sorduğumda ise şunları söyledi:

"Evlilik bende travma yaratmadı. Evlenip boşananlar bir daha evlenmek istemiyor. Ben de tam tersi işledi bu süreç. Evlilik kurumuna çok inanan biriyim. Her an evlenebilirim tekrar. Hayatımı bekar geçirmeyi planlamıyorum. Bunu belli kişi üzerinden söylemiyorum ama evlilik fikri bana çok sıcak geliyor. Çocuk da istiyorum ama yeni bir karar aldım. 40 yaşımdan sonra baba olmak istiyorum. Şimdi 38 yaşındayım, 2 sene sonra çocuk sahibi olabilirim. Çocuğuma doya doya vakit ayırıp, babalık görevini yerine getirme hayalim var."

"BAKIM EVLERİ ÇOĞALTILMALI"

Günümüzde her 44 çocuktan biri otizmli olarak doğuyor. Din, dil, coğrafya fark etmeksizin sıkça rastlanılan bir rahatsızlık haline geldi otizm. Geçmişe oranla ailelerin bu rahatsızlığa yönelik farkındalığı artmış olsa da, otizmli çocuk sahibi olmak kendi içinde zorluklar taşıyor. Çocukları bu rahatsızlığı taşıyan ailelerin bana gönderdikleri mesajlarda en çok dile getirdikleri istekleri 'bakım evlerinin' yaygınlaşması oldu.

Özellikle çalışan anneler, kendileri işteyken özel ilgi gerektiren evlatlarını bırakabilecekleri, güvenebilecekleri bakım evi sayısının az olduğunu belirtiyorlar. Ev kadını olanlar ise otizmli çocuğunun bakımından dolayı diğer çocuklarına zaman ayıramadıklarını söylüyor ve ikamet ettikleri yerde bakım evinin uzak olduğunu dile getiriyorlar. Son yıllarda otizmli bireylere yönelik bakım evleri çoğaldı ancak bu rahatsızlığa sahip olanların sayısını göz önüne alırsak ne yazık ki yeterli değil. Umarım, ailelerin bu talepleri çözüme kavuşur..İnişli çıkışlı aşk hayatıyla adından sık sık söz ettiren Sinan Akçıl katıldığı programda dikkat çeken bir itirafta bulundu.Sinan Akçıl, Zeynep Koçak'ın YouTube'da yayınlanan programına katıldı. Şarkıcının yayında yaptığı itiraf stüdyoda büyük şaşkınlıklara yol açtı.

"4 KEZ İMAM NİKAHI YAPTIM"

Şarkıcı, "Kendinle ilgili bir magazin haberi çıkartsan bu ne olurdu?" sorusuna "4 kere imam nikahı yaptım" diye yanıt verdi. Akçıl, kimlerle nikah kıydığı sorusuna ise yanıt vermemeyi tercih etti.

"BUNDAN SONRA YAPACAĞIN İLK İŞ…"

Koçak'ın "Neden imam nikahı kıyıyorsun?" sorusuna yanıtı ise "Bundan sonra yapacağın ilk iş resmi nikah" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin