Sibel Suiçmez o konuya dikkat çekti “Trabzonspor’a yakışan bir durum değildir

Trabzonspor Olağan genel Kurulu, Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştiriliyor.

Sibel Suiçmez o konuya dikkat çekti “Trabzonspor’a yakışan bir durum değildir

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da Ertuğrul Doğan’ın tek aday olarak girdiği Olağanüstü genel kurul gerçekleştiriliyor.

Kongre’de konuşan Trabzon barosu eski başkanı Sibel Suiçmez yönetim listesinde kadın yöneticinin olmamasını eleştirdi.

Suiçmez şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor uzun yıllar beklediği şampiyonluğu elde etti. Bunda emeği geçen başkanımıza yönetimine teşekkür ediyorum. Trabzonspor devrimlerin kulübüdür. Bir başkaldırıdır. Yeni bir başlangıçtır. En kötü günde bile Trabzonspor yeniden ayağa kalkmayı başarabilmişti. Umarım bu zor süreçleri el birliği ile aşacak ve Şampiyon takım olacaktır. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz ve mücadele azmimi ve bıkmadan bu azmimizi gerçekleştirmemizdir. Gelmiş geçmiş tüm başkan ve yöneticilere ve taraftarlara yürekten teşekkür etmek istiyorum.

Trabzonspor’da geçmişin bütün resimlerinin arkasında kadın taraftarlar mevcuttur. Artık şunu söylemek gerekir Mücadeleci bir ilim kadını mücadeleci bir kadının yer almamasını artık tartışmanın zamanı gelmiştir.

Eğer tek tek listede hala tek noktasında kadın bulunmuyorsa bu kadın dostu Trabzon’a yakışan bir durum değildir. Artık Trabzonspor’a da kadın eli değme zamanı gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor