Sezen Aksu'nun stüdyosu dereye kaydı

Sezen Aksu’nun kedi ve köpeklerine baktığı, ikinci evi gibi gördüğü Göksu deresinin kenarındaki stüdyosu dereye doğru kaymaya başladı.

Sezen Aksu'nun stüdyosu dereye kaydı

Sezen Aksu 2011’de Anadoluhisarı’nda aldığı evi stüdyoya çevirmişti. Lonca adını verdiği bu stüdyoda hem kendisi sabahlara kadar çalışmış, koltuklarında uyuyakalmıştı, hem de birçok ünlü şarkıcının projesi kaydedilmişti.Sezen Aksu’nun kedi ve köpeklerine baktığı, ikinci evi gibi gördüğü stüdyo, Göksu deresinin kenarında.

sezen-aksunun-studyosu-dereye-kaydi1.jpeg

Ancak stüdyonun da içinde olduğu müstakil evin toprak zemininin dereye doğru bayır aşağı kaymaya başladığı öğrenildi. Sezen Aksu ve çalışma arkadaşları da stüdyo olarak kullanmak üzere yeni bir ev arayışına girdi.Yine Kanlıca’daki evine yakın olması için civardaki semtlerden yer bakıyorlar. Bu arada Minik Serçe yeni albümünün kayıtlarını yapmak için Amerika’ya gitmeye hazırlanıyor.

sezen-aksunun-studyosu-dereye-kaydi.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin