Şeyma Subaşı'ndan jakuzi paylaşımı
Sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle milyonlarca kitleye ulaşan Şeyma Subaşı, onlara bir yenisini daha ekledi.
Yayınlanma:
Şeyma Subaşı, son olarak banyoda çektirdiği mini elbiseli fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu
Uzun süredir Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda evlilik kararı aldıklarını açıklamış ve 2023 senesinin Mayıs ayında evleneceğini duyurmuştu.

Nerede evleneceği hakkında gelen soruları ise cevapsız bırakan Şeyma Subaşı’nın Fas’ın Marakeş şehrinde evleneceği magazin kulislerinde konuşulan iddialar arasında yer alıyor.Düğüne az bir zaman kalan sevgilisiyle romantik paylaşımlar yapan Şeyma Subaşı, şimdi ise mini elbisesiyle jakuzide olduğu anları takipçileriyle paylaştı.
Şeyma Subaşı, sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderiye, “Sosyal medyayı bir ruh olarak buldum” notunu düştü.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Magazin