Şeyma Subaşı takipçilerini kızdırdı!

Asrın felaketi Türkiye'nin yüreğini yakarken sosyal medyada da bir yandan normalleşme tartışmaları başladı. Bu isimlerden biri de Şeyma Subaşı oldu.

Şeyma Subaşı takipçilerini kızdırdı!

Deprem bölgelerindeki görüntüleri müzikle paylaşanlara sitem eden Şeyma Subaşı, bu hareketinden kısa süre sonra Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile St. Moritz tatilinden fotoğraflar paylaşmıştı. Bu kez de New York'ta gelinlik provası yaparken ve gezdiği yerlerden eğlenceli paylaşımlar yapan fenomen isim takipçilerini kızdırdı. 400 bin kişi Şeyma Subaşı'nı takibi bırakarak onu protesto etti. Takipçileri Şeyma Subaşı'na ceza kesti! Olayların kadını Şeyma Subaşı, yaşadığımız asrın felaketinde de tepki çekmeyi başardı!.Deprem bölgelerinden görüntüleri müzikle paylaşanlara sitem edip ardından da Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile St. Moritz tatilinden fotoğraflar paylaşmıştı.

Sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarına devam eden Subaşı önceki gün de New York'taki gelinlik provasından ve restoranlardan paylaşım yapınca en büyük sitem takipçilerinden geldi!

DUYARSIZLIĞI TEPKİ TOPLADI

Sabahtan Bülent Cankurt'un haberine göre, bu duyarsızlığına duyarsız kalmayan 400 bin takipçisi takibi bıraktı.

Depremden önce 3.3 milyon olan takipçi sayısı 2.9 milyona düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin