Şevval Sam adeta göz kamaştırdı!

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, sosyal medya paylaşımlarıyla kendine hayran bırakıyor. Sam elbisesiyle dikkatleri üstüne çekti.

Şevval Sam adeta göz kamaştırdı!

Son olarak derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle bir video paylaşan Sam, rüzgarda uçuşan elbisesiyle dikkat çekti.Şevval Sam sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle iletişim kuruyor.

evval-sam-adeta-goz-kamastirdi.jpeg

Şevval Sam son olarak derin yırtmaçlı kırmızı elbisesi ile adeta yıllara meydan okudu.
49 yaşındaki Şevval Sam, cesur elbisesiyle rüzgarlı havada eteği uçuşurken verdiği pozlarla kendine hayran bıraktı.22 yıldır et ve tavuk yemeyen Sam, "Spor falan yapamıyorum ama iyi besleniyorum. Paketli gıdalardan uzak durup, sebze ağırlıklı besleniyorum" demişti.Zamanında estetik dokunuşlar yaptırdığını söyleyen Şevval Sam, "Güzellik algısı o yaşlarda başka oluyor. Neşenin insana kattığı güzellik herhangi bir estetikten daha güçlü" açıklamasında bulunmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin