Serdar Ortaç’tan kahreden açıklama!

Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç Alişan'ın programında kahreden açıklamalarda bulundu.

Serdar Ortaç’tan kahreden açıklama!

Sağlık durumu hakkında konuşan şarkıcı sol bacağının tamamen bittiğini belirtti. Yaşadıklarını anlatan Serdar Ortaç'ın açıklamaları ise Alişan'ı duygulandırdı.Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Alişan'ın programına konuk oldu. MS hastası olan Ortaç, sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı."Sol bacağım tamamen gitti" diyen Serdar Ortaç, bacağını kaldırmakta güçlük çektiğini ifade etti. Serdar Ortaç'ın doktoru Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman canlı yayına bağlandı. Ortaç, doktoruna "Bu hastalık hiç geçmeyecek mi?" diye sordu.

"SENİN GİBİ YÜRÜYÜP KOŞMAK İSTERDİM"

Doktor, "İlacını düzgün kullandığı sürece hastalık kontrol altında" diyerek geçmeyeceğini belirtti.

Serdar Ortaç'ın "Senin gibi yürüyüp koşmak isterdim" sözleri ise Alişan'ı duygulandırdı.

MS HASTALIĞI NEDİR?

MS (Multipl Skleroz) hastalığı, kişinin bağışıklık sistemindeki bozukluk sonucu beyin ve omurilikte çok sayıda plakların oluşmasıyla ortaya çıkan bir hastalıktır. Genç yaşlarda görülebilen MS (Multipl Skleroz) hastalığı, dünyada yaklaşık 3 milyon, Türkiye'de ise 35 bin kişiyi etkilemektedir.

MS hastalığı ataklar halinde gelişir ve ancak uygun tedavi ve düzenli takiple kontrol altında tutulabilmektedir. Multipl Skleroz hastalığı genellikle 20- 40 yaşları arasında ortaya çıkar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler