Sel felaketinde yeni gelişme! Hamile kadının cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilendiği Adıyaman'da meydana gelen sel felaketinde bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Sel felaketinde yeni gelişme! Hamile kadının cansız bedenine ulaşıldı

Adıyaman’ın Tut ilçesinde 15 Mart tarihinde meydana gelen sel felaketinde akıntıya kapılan 2 aylık hamile hemşire Fatma Tekdal’ın cansız bedeni yapılan çalışmalar sonucunda bulundu.

Felaketin 6'inci gününde Tut ilçesi Ömerova Deresi ve çevresinde jandarma ekipleri, polis ekipleri ve AFAD ekipleri çalışmalar gerçekleştirildi.

Çalışmalar neticesinde Türk Silahlı Kuvvetleri Komando Birliği ekiplerince 20 kilometrelik alanda dron ile yapılan aramalarda Göksu Çayı üst kısmında bulunan kanal içerisinde Fatma Tekdal’a ait ceset tespit edildi.

Dron ile tespit edilen cesedin bulunduğu yere Jandarma Su Altı Arama ve Kurtarma Ekipleri, Polis Dalgıç ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler yaptıkları çalışmalarla 2 aylık hamile Fatma Tekdal’ın cansız bedenini sudan çıkarttı.

Tekdal’ın cenazesi ambulansla hastane morguna kaldırıldı. Öte yandan henüz bulunamayan Zeynep Zümra Tekdal’ı arama çalışmaları da devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler