Trabzon günlerinde Sinema yıldızlarına büyük ilgi

Ankara'da düzenlenen Trabzon günlerinde Sinema yıldızlarına büyük ilgi gösterildi.

Trabzon günlerinde Sinema yıldızlarına büyük ilgi

ANKARA - Haber61 -  25 - 28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon" etkinliklerinde sinema sanatçıları damgayı vurdu. 

Etkinlikleri yakından takip eden Haber61.net ekibi etkinliğin ilgi odağı olan sinema oyuncuları ile birlikte söyleşi yaptı. Ankara AKM'de düzenlenen etkinliğe katılan Yapımcı Yönetmen , Adem Kılıç, " Trabzon tüm kültürüyle buraya taşındığını görüyoruz. Bizlerde oyuncu arkadaşlarımız ile birlikte buradayız."ifadelerini kullandı.

Sinemanın sevilen yüzü Çetin Altay, " Burada Trabzon'un bu denli büyük bir etkinliğini  görmek insanı duygulandırıyor. Bir Trabzonlu olarak gurur duydum."kelimelerine yer verdi. Yapım Koordinatörü Emin Albayrak, " Burada Trabzon'un tüm ilçelerini görüyoruz. Tüm belediye başkanlarımız buraya gelmiş bize de buraya gelerek katılmak kalmıştı."söyledi. 

Fuar alanına gelen Ankaralı vatandaşlar oyuncular ile sık sık fotoğraf çektirmesi ise; dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu Ruhi Sarı ise; sevenleri ile bir arada olduğu için mutlu olduğunu belirtti. Son dönemlerde çıkış yakalayan Trabzonlu oyuncu Seyman Aydın, " Bizim Trabzon'uz her yerde aynı. Hani bir söz vardı marka olan Bize Her Yer Trabzon diye. İşte Şuan Ankara gerçek manası ile bize Trabzon oldu."kelimelerine yer verdi. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler