Reddedilip alkolü abartınca...

Çorlu anadolu lisesi öğrencisi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Muhittin Tez, arkadaşlarının Silivri'deki otelde düzenlediği yıl sonu mezuniyet balosuna katıldı.Tez, burada dansa davet ettiği bir kızdan olumsuz yanıt alınca aşırı alkol aldı. Genç, daha so

Reddedilip alkolü abartınca...

Çorlu anadolu lisesi öğrencisi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Muhittin Tez, arkadaşlarının Silivri'deki otelde düzenlediği yıl sonu mezuniyet balosuna katıldı.

Tez, burada dansa davet ettiği bir kızdan olumsuz yanıt alınca aşırı alkol aldı. Genç, daha sonra 2 arkadaşıyla birlikte Marmara Ereğlisi'ndeki Aşıklar Tepesi'ne gitti. Otomobilden tek başına inen Tez, uçurumu kenarına oturarak içki içmeyedevam etti. Genç, bir süre sonra 30 metrelik uçurumdan aşağı düştü. Yaralı halde hastaneye götürülen genç yolda öldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler