Malatya'da korkutan deprem! İşte büyüklüğü

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'da korkutan deprem! İşte büyüklüğü

AFAD Deprem Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, 10 Temmuz 2024 tarihinde saat 12:54:31'de Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, yerin 14.27 kilometre derinliğinde gerçekleşti. AFAD yetkilileri, depremin ardından bölgede herhangi bir can kaybı ya da ciddi maddi hasar bildirilmediğini, ancak vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.

Yeşilyurt ve çevre ilçelerde hissedilen deprem, kısa süreli panik yarattı. Yetkililer, artçı sarsıntıların olabileceği konusunda halkı uyararak, olası tehlikelere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

AFAD, depremin ardından bölgedeki durumu yakından izlemeye devam ettiklerini ve gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı. Vatandaşlar, acil bir durum karşısında 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım alabileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler