Düzce'de Iraklı Grupların Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti: 3 Yaralı

Düzce’de Iraklı iki grup arasında çıkan "aracılık ücreti" tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda biri ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralanırken, saldırganlar kayıplara karıştı.
Düzce'de Iraklı Grupların Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti: 3 Yaralı

Olay, akşam saatlerinde Düzce merkezindeki Eski Bolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kentte çalışan Irak uyruklu M.M., E.K.S. ve S.L.M. ile kendilerinden işe yerleştirme bahanesiyle aracılık parası istediği öne sürülen K.A.K. cadde üzerinde karşı karşıya geldi. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede sopaların ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Sırtından Bıçakladılar

K.A.K.’nin arkadaşlarının da dahil olmasıyla büyüyen olayda, M.M., E.K.S. ve S.L.M. darp edildi. Kavga sırasında K.A.K., alacaklı olduğunu iddia ettiği gruptan E.K.S.’yi sırtından bıçakla yaraladı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sonlandırılan kavgada saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı.

Polis İnceleme Başlattı

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaçan saldırganların kimlik tespiti ve yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.