Beytüşşebap'ta 3 bölge 'Özel güvenlik bölgesi' ilan edildi

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesinde 3 dağlık bölge, 'Geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi.

Beytüşşebap'ta 3 bölge 'Özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesinde bulunan 3 dağlık bölge, terör örgütünün arazide üstlenmesine mani olmak ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla 15 gün süreyle Valilik tarafından 'Geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, 5442 Sayılı İller İdaresi ve  Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanununları gereğince, bölücü terör örgütünün arazide üstlenmesine mani olmak, milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması maksadıyla  Beytüşşebap İlçesi Terzi Tepe, Dalanzari Tepe ve Ilıcadağı bölgelerinde 14 Haziran- 28 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 15 gün süreyle Valilikçe geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtildi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler