Bartın'da otübüs devrildi: 54 yaralı

Bartın'ın Amasra ilçesinde, tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, aralarında 5 çocuk ve bir bebeğin de bulunduğu 54 kişi yaralandı. Uğur Gümüşsoy yönetimindeki yerli turistleri taşıyan bir turizm firmasına ait tur otobüsü, ilçey

Bartın'da otübüs devrildi: 54 yaralı

Bartın'ın Amasra ilçesinde, tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, aralarında 5 çocuk ve bir bebeğin de bulunduğu 54 kişi yaralandı.

Uğur Gümüşsoy yönetimindeki yerli turistleri taşıyan bir turizm firmasına ait tur otobüsü, ilçeye bağlı Bozköy mevkisinde şarampole devrildi. Kazada, otobüste bulunan 5 çocuk ve bir bebek olmak üzere toplam 54 kişi, yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansları ve yoldan geçen araçlarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler