Samsun'da yaşanan olaya polis ekipleri müdahale etti

Samsun'da yaşanan olay sonrasında polis memurları müdahale ederek olayı kontrol altına almayı başardılar.

Samsun'da yaşanan olaya polis ekipleri müdahale etti

Samsun'da bir süre önce emeklilik dilekçesi veren bomba imha uzmanı polis memuru A.Ö. eşini ve 3 çocuğuna zor anlar yaşattı.

Polis, kadın ve çocukları, A.Ö.'yi ikna ederek kurtardı. Bir süre sonra kendisi de ikna edilen A.Ö. gözaltına alındı. 

Olay, Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Yenimahalle Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce emekli olmak için dilekçe veren bomba imha uzmanı polis memuru A.Ö., pompalı tüfekle eşini ve 3 çocuğunu müstakil evinde rehin aldı.

A.Ö'nün eşi, telefonundan Kadın Acil Destek Uygulaması'na (KADES) ihbarda bulundu. İhbarı alan polis ekipleri, eve gitti ve kapıyı çaldı. Kapıyı açan A.Ö., pompalı tüfeği doldur boşalt yapmasının ardından ekiplere doğrulttu ve ''Evde bomba var gelen olursa patlatırım'' dedi.

Geri çekilen ekiplerin, destek istemesi üzerine olay yerine özel harekat dahil çok sayıda ekip sevk edildi. Polisler, evin etrafına güvenlik şeridi çekti. A.Ö.'yü ikna çabaları sonrasında anne ve 3 çocuğu müstakil evden çıkarıldı.

Ekipler bir süre sonra da bomba imha uzmanı polis A.Ö.'yü de ikna ederek eylemini sonlandırmasını sağladı. A.Ö. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel