Samsun'da kendini vuran ağabeyini hastaneye götürürken kaza geçirdi

Samsun'da bir kişi, kendini tabancayla vuran ağabeyini hastaneye götürürken yaptığı kazada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Samsun'da kendini vuran ağabeyini hastaneye götürürken kaza geçirdi

Samsun'da bir genç kendini arabada tabancayla vuran ağabeyini hastaneye yetiştirmek isterken kazada yaralanarak hastanelik oldu.

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kutlukent merkez mahallede otomobilin içinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.Ş.(35) park halindeki aracın içinde kendini tabancayla vurarak intihara kalkıştı.

Ağabeyinin kendisini vurması üzerine F.Ş. (21) otomobille hastaneye götürmek için yola çıktı. F.Ş. idaresindeki otomobil Canik ilçesi Toptepe mevkisi Atatürk Bulvarı üzerinde yoldan çıkarak demir aydınlatma direğine çarptı.

Kazada, yaralanan araç sürücüsü F.Ş. ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, kendini vuran ağabeyi U.Ş. ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel