| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Samsun Yayın tarihi: 14 Ekim 2024 20:00

Samsun'da 14 yaşında kızlarını evlendirmeye çalışan anne-babaya adli kontrol kararı

Samsun'da 14 yaşındaki kızlarını evlendirmek için düğün yapan anne-baba ve damat adayı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde 14 yaşındaki kızlarını evlendirmek için düğün yapan anne-baba ve damat adayı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün Dededağ Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan ihbarı değerlendiren ekipler, düğün yerinde yaptıkları kimlik kontrolünde gelin adayının 14, damat adayının da 17 yaşında olduğunu tespit etti.

14 yaşındaki kız çocuğu, koruma altına alınarak Samsun'a gönderildi. Kız çocuğunun anne ve babası ile 17 yaşındaki damat adayı ise İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri Bafra Adliyesinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!