| Keşfet
Samsun Yayın tarihi: 11 Şubat 2021 13:48

Sağlık müdürü de koronavirüse yakalandı

 Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç korona virüse yakalandı. Hastanede tedavi altına alınan Oruç, durumunun iyi olduğu söyledi.

Samsun'da görülen ilk vakadan itibaren yoğun mesai ile pandemiye karşı mücadele verenSamsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç da korona virüse yakalandı.

5 gün önce pazar günü verdiği PCR testinin pozitif çıkması sonucu bir süre evde tedavi gören Oruç, akabinde tetkiklerin sıkıntılı gözükmesi üzerine Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumunda herhangi bir mutasyon şüphesi olmadığını ifade eden Oruç, "Genel klinik durumum şu anda iyidir. 6. ve 7. gün kritik süreç başlıyor. Ben vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini ve buradan maske, mesafe, temizlik kurallarına uyulması gerektiğini söylüyorum" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!